Komentāri

Pirms / pēc: iztīriet un modernizējiet nelielu virtuvi no 70. gadiem

Pirms / pēc: iztīriet un modernizējiet nelielu virtuvi no 70. gadiem

Virtuve un vannas istaba ir visdārgākās lietas interjera atjaunošanas ziņā, daudzi dzīvokļi joprojām ir aprīkoti ar 60. un 70. gadu aprīkojumu. Tas attiecas uz šo Parīzes biotopu, kas mēbelēts ar virtuvi patīkama virsma, bet tumša un ne visai funkcionāla. Tas atrodas atvērtās viesistabas padziļinājumā un ir paslēpts aiz iespaidīga bāra plāna, kas neļauj viesistabā uzstādīt TV skapi un bibliotēku. Tāpēc īpašnieki aicināja SieMatic, kurš ir virtuves speciālists, kurš specializējas augstas klases mēbeļu izgatavošanā pēc pasūtījuma, arhitektus, lai pārdomātu tā izkārtojumu un radītu mūsdienīgu pieskārienu visam. Veiksmīga likme projektā atbildīgajai arhitektei Klārai Pereirai, kura zināja, kā atjaunot tīrību šajā mazajā telpā, vienlaikus prasmīgi paslēpjot neizskatīgos elementus.

Nevainojama virtuve


pirms : Virtuve, kas atvērta viesistabai, atklāj tumši zaļas sienas flīzes, kā arī vecmodīgas mēbeles un neizskatīgus elementus (atkritumu tvertne un elektriskais panelis). Runājot par krāsām, telpā ir vizuālas saskaņotības trūkums, kas izriet no daudzajām telpā esošajām krāsām. Ir jāpārskata arī izkārtojums: iespaidīgais bāra plāns ir nesamērīgs ar virtuves virsmu. Cedernier vienlaikus iejaucas dzīvojamā istabā, tādējādi neļaujot uzstādīt TV / bibliotēkas telpu.
pēc : Klāra Pereira izvēlējās nodalījuma noņemšanu un vienas no abām sienām pagarināšanu, lai ietaupītu vietu, kas atvēlēta glabāšanai, viesistabas un viesistabas pusē. EAF skaitītāja atrašanās vieta ir mainīta, un atkritumu tvertne ir pieslēgta, lai būtu vieta tīram un harmoniskam veselumam. Krāsas ir pazudušas par baltu, ar dažu gaiši pelēkas krāsas pieskārienu.

Durvju noņemšana, lai aizpildītu brīvo vietu


pirms : Piekļuve virtuvei ir caur durvīm, kas ved tieši uz koridoru, ļoti maz izmantotas, jo virtuve ir atvērta viesistabai. Šis divkāršais ieraksts, pilnīgi nelietots, nozīmē ievērojamu vietas zaudējumu. pēc : Durvis, kas ļāva piekļūt virtuvei no ieejas, bija aizvērtas. Tagad brīvā vieta tiek izmantota, lai integrētu slēptu ledusskapi skapī, kā arī skapjus trauku glabāšanai.

Augstas klases materiāli


pirms : Virtuvei nav noteikta stila, un tā joprojām ir mēbelēta ļoti klasiskā veidā. Tam trūkst uzglabāšanas un atbilstoša apgaismojuma. pēc : Īpašnieki izvēlējās SieMatic modeli bez rokturiem, S2K lamināta baltā lotosa krāsā. Jaunā virtuve ar savām nerūsējošā tērauda rokām un pamatnēm, integrēto LED apgaismojumu zem augstajām ierīcēm, lakotajiem stikla šļakatām un betonam līdzīgo keramikas darba virsmu ir pilnībā saskaņota ar laiku. Zen un mūsdienu stilu sajaukums lieliski sajaucas ar nevainojamo dzīvokļa atmosfēru, kas tagad peld dabiskā apgaismojumā, ko desmit reizes palielina sienu un mēbeļu baltums. www.siematic.fr